marți, 7 aprilie 2009

parca nu mai sunt scuamele de psoriazis asa de groase.

oprescu nuti: Buna ziua Domnule Giurgiu de la Barlad incerc sa iau legatura dv.,sunt mama baiatului Oprescu Florin care de 2 luni face tratament cu Deniplant...ce sa va spun f.f.greu merge..dar parca nu mai sunt scuamele asa de groase...dar incerc...ma incapatinez si mai incerc si cu a 3 cutie, am intrat in 7 saptamana cum sar spune si sa astept si a 8 saptamana poate da Dumnezeu siisi va face efectul...ii mai iesise si doua bubite pe abdomen de marimea unui bob de mazare si vad ca nu mai are coaja a ramas doua pete roze oare vor disparea si ele??? La Barlad fratele dv. nu mai are ceaiul cum sa fac sa intru in posesia a 3 a cutie??? Unde sa trimit banii?? Eu am sa incerc sa va si sun sa va intreb daca ati primit banii 1500.000 lei?? Pe data de 16 aprilie este ultimul pliculet...oare primesc pana pe 16 ?
giurgiu gheorghe: buna ziua
giurgiu gheorghe: Daca ati vazut pe leziuni ca au inceput sa se subtiese si sa nu mai faca coji asa gorase fara sa mai dea cu unguente, ,inseamna ca organismul a raspuns pozitiv la acest procedeu. Tratamentul cu plante sa stii ca este de durata, au fost pacienti care au folosit ceaiul deniplant 4-6 luni, insa sunt pacienti cara de peste 2 ani beau acest ceai.
giurgiu gheorghe: Daca doriti sa se rezolve repede la suprafata folositi unguente sau alte tratamente alopate
giurgiu gheorghe: Banii ii puteti trimite prin mandat postal , electronic sau online pa adresa giurgiu gheorghe oficiul postal 38 casuta postala 164 bucuresti
giurgiu gheorghe: in momentul cand primim banii maxim a doua sau a treia zi pleaca coletul de la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu