duminică, 19 iulie 2009

tratament Deniplant

Sunt la a 3-a incercare de tratament cu ceaiul Deniplant. Primele doua incercari au fost sporadice, nu le-am dus pana la capat, le-am intrerupt. Acum sunt in a 11-a luna de tratament si pot sa spun ca mi-au disparut petele de pe gamba piciorului, inca dupa primele luni de tratament, dar nu reusesc sa scap de cele de pe pielea capului. Recunosc ca sunt o persoana mai activa, mai energica, consum cam multa cafea, am o meserie stresanta, si s-ar putea sa fie si acestea cateva din motivele pentru care nu reusesc sa scap de petele de pe pielea capului. Beau in continuare ceaiul zilnic, il iau cu mine la serviciu si incerc sa fiu calma. Cred ca vindecarea dureaza mai mult la mine din cauza stresului. As dori sa-mi sugerati o metoda de a ma vindeca mai repede. Poate ca e nevoie si de un regim alimentar.

dupa cum prevede si tratamentul cu ceaiul deniplant fara regim alimentar si un sfat bun incerca sa nu te mai gandesti la boala....si sa fii optimista in tot ceea ce facii...

Regimul alimentar, in sine, presupune o stare de disconfort; pana si ideea in sine "TREBUIE SA TIN REGIM CA SA SCAP DE BOALA ASTA" este stresanta. Cred ca unul dintre motivele pentru care se spune "fara regim alimentar" este tocmai acela de a te face sa te gandesti cat mai putin la faptul "ca ai o problema", sa incerci sa ignori faptul ca ai boala asta si a lasa ceaiul sa-si faca efectul, fara a-ti bate prea tare capul.

Insa sa nu uitam faptul ca "totul este bun, dar nu totul este de folos". Oricand organismul va tolera mai bine un mar, o salata de fructe / legume decat o bucata zdravana de carne, 5 sarmale sau o jumatate de pui.

Cred ca cel mai bine este sa se gaseasca un punct de mijloc; combinate toate astfel incat sa nu se exagereze din nici un punct de vedere. Daca sunteti in cautarea unui alt argument pentru a manca mai sanatos, in afara de acela de "regim alimentar", tineti cont si de faptul ca de maine - poimaine incepe Postul Pastelui, si luati-l ca atare: nu tineti regim alimentar, ci mancati mai sanatos, sau pur si simplu tineti post, pentru a va ajuta mai mult pe plan moral, spiritual.
Numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu