duminică, 6 septembrie 2009

pareri din forumul Deniplant I

*La mine tratamentul are urmatorul rezultat: am perioade in care petele par ca dispar dar cand sunt aproape disparute imi mai apar altele(asa ca sa nu uit de unde am pornit )si o iau de la capat....si tot asa. Pe cand par ca se vindeca unele apar altele. Iar in urma celor vindecate ramane o pata alba pe piele. O sa trimit curand si niste poze. Nu am de la inceputul tratamentului dar o sa va puteti imagina cum imi arata pielea dupa acele urme albe care probabil se astupa doar la soare. Din pacate vara asta nu am apucat sa stau la plaja asa ca singura solutie e sa merg la solar.
O sa revin cu un mesaj care o sa contina si poze

*iti dau un sfat : incearca sa nu te mai uiti la pete in fiecare sa vezi daca a mai disparut una sau a mai aparut alta, incearca sa vezi viata normal si sa bei ceaiului, si ve i ajunge la un moment dat sa spunem peste o lluna cand ai sa privesti si ai sa ai surprize placute. starea aceasta de inhibitie si ideea nesafarsita de a ne uita le pete grija pentru ele practic le face sa se amplifice , cel putin asa cred eu , fac tratamentul de 1 an si 3 luni ma simt foarte bine din toate punctele de vedere si stii ce e bine ca practic am uitat de boala....sanatate multa!

*Sunt dupa prima luna de tratament si deja am inceput sa simt cateva semne de vindecare. Sunt foarte increzatoare in acest tratament si sper ca acesta sa fie solutia la vindecarea acestei cumplite boli. Multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu