joi, 3 septembrie 2009

tratament cu Deniplant

Vindecarea se face in etape.

1. Psoriazisul scade initial ca grosime (cazul tau)
2. In interiorul zonelor cu psoriazis, subtierea urmatoare se face neuniform, raman puncte tip "gamalie de ac" si in jurul lor pielea prinde aspect de piele normala; cu cat mai putine "buburuze", cu atat zona este mai "eliberata de psoriazis" (cam in stadiul asta sunt eu acum - zonele in care ma scarpin arata mai rau, in rest arata mult mai bine)
3. "Buburuzele" se raresc, zone de piele aparent normala se extind in fosta zona de psoriazis. In acest stadiu pot aparea vindecari partiale: daca din acest stadiu boala isi revine, petele se vor recrea plecand de la "buburuzele" ramase dar nu neaparat in aceleasi forme a petelor ca inainte - pielea se poate vindeca definitiv unde nu sunt pete (am fost si in stadiul acesta)

Daca tragi o cura heliomarina intensiva si mai si mananci "cuminte" si bei ceiuturile, se poate face si o vindecare fortata altfel.

1. Se curata scuamele, pielea se face maronie (bronzata) in zonele normale si mai inalta la pipait si de culoare caramiziu-visinie in zonele de psoriazis [din cauza dilatarii capilarelor, am mai scris pe forum].
2. Zonele psoriazice scad din grosime si se deschid la culoare [par mai degraba albicioase in contrast cu restul pielii bronzate la maxim]. Daca in stadiul asta nu ai "buburuze", esti fericit! Pielea s-a normalizat [capilarele s-au dezinflamat, psoriazisul s-a dus] desi este subpigmentata comparat cu pielea normala bronzata.
3. In timp (1-2 luni), cu cat bronzul se duce [pielea normala isi pierde suprapigmentarea obtinuta prin bronzare], petele de psoriazis vindecat au o tenta ceva mai inchisa; aceasta se estompeaza in timp (3-6 luni) si nu iti vei mai putea da seama unde ai avut psoriazis in zona respectiva.

Nu te bucura. In functie de ce prostii mananci, cat de mult ai neglijat ceiutul si de cat stres ai parte, psoriazisul reapare intre 2-4 saptamani de cand ai terminat bronzarea, sub forma de "buburuze" aleatoare care se extind in plagi tot mai mari, cu o repeziciune direct constanta cu factorii de mai sus. Nu va reapare pe fostele zone in mod preferential, daca fostele zone s-au vindecat complet (punctul 3 de mai sus), ci o va face cvasi-aleator.

Zonele in care te scarpini se vindeca cel mai greu si reapare cel mai repede. "Buburuze" pot reapare aleator si cand esti in plin proces de vindecare [nu mai stau sa-ti explic de ce, am scris pe forum pe undeva acilea]. Ceaiul are efect cel mai bun daca il bei in doze de minim 3 guri sanatoase barbatesti, o data la 1-2 ore. Doze mai mici de atat sau luate mai rar decat am precizat par mai ineficiente - parerea mea. PONT: Eficienta creste MULT daca bei 100ml dimineata pe stomacul gol si nu consumi nimic altceva pt. min. 20 de minute. Poti pastra putin si pt noaptea, daca ti se face sete in somn.

Intrebari?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu