joi, 27 august 2009

Sunt suferind de psoriazis si am incredere in ''DENIPLANT''

Ma numesc Stefan Tudor, am 62 de ani si sunt din localitatea Bragadiru, judetul Teleorman.Sufar de psoriazis si sunt deznadajduit deoarece am incercat nenumarate tratamente, insa nu au dat niciun rezultat.Boala s-a declansat in urma cu un an si jumatate la nivelul palmelor - au inceput sa-mi crape si ma mancau ingrozitor.Am fost la medicul de familie si am urmat mai multe tratamente cu diverse unguente care ma calmau temporar, dupa care mancarimile reapareau si pielea incepea din nou sa mi se crape.
Am fost apoi la medicul specialist, dermatolog, care mi-a prescris un tratament cu Neotigason comprimate si Daivonex unguent si altceva preparat.S-a mai ameliorat o perioada, apoi simptomele au reaparut si s-a extins si pe talpi.
Am fost si la Spitalul Militar din Bucuresti, unde am facut si acolo un tratament cu pastile, unguente si niste raze, dar nicidecum problema nu s-a rezolvat.
Eu locuiesc la tara si desi sunt un om sanatos, puternic, aceasta boala ma impiedica sa imi desfasor anumite treburi, atat in gospodarie, cat si la camp.
De ceaiul ''DENIPLANT'' am aflat intamplator intr-o perioada in care disperarea atinsese apogeul, de la o cunostinta ce suferise de aceeasi boala.La fel ca mine, a urmat si ea mai multe tratamente medicamentoase, fara niciun rezultat si descoperind ceaiul ''DENIPLANT'', in opt luni de zile s-a vindecat complet.
Acest lucru m-a determinat sa incerc ceaiul, sperand ca va fi un remediu eficient.
Astfel, am inceput tratamentul cu ''DENIPLANT'' in urma cu o luna de zile.Dupa aceasta scurta perioada de timp, pot sa spun ca am remarcat deja o ameliorare: mancarimile si crapaturile s-au mai diminuat.
Sunt increzator in ''DENIPLANT'' pentru ca sunt sigur ca ma va vindeca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu